De filosofie van Cosmetic Gallery is de mensheid in haar totaliteit te bevatten en het welbevinden als natuurlijk samenspel van gezondheid en uiterlijke verschijning te begrijpen. Dr. Grandel gebruikt natuurlijke ingrediŽnten van plantaardige afkomst; substanties die huidvriendelijk en zeker werkzaam zijn. De voornaamste hoofdbestanddeel is de werkstof EPIGRAN uit zemelen en de graankiemoliŽn.

 

De verzorgingsproducten blinken uit door hun uitstekende verdraagbaarheid en werkzaamheid. Ze worden geproduceerd onder bijna dezelfde eisen als geneesmiddelen. Iedere lijn die Dr. Grandel presenteert, brengt verschillende behandelingsmogelijkheden met zich mee, waardoor er veel keuzes zijn voor huidverbetering. Ga naar Cosmetic gallery en bestel daar uw producten

Dit is een make-up lijn speciaal ontwikkeld voor visagisten en schoonheids-specialisten. Care & Colour kiest hiervoor, omdat de kleuren zeer goed samengaan met de kleuranalyse: u kunt zelf aan de hand van de resultaten een oogschaduwdoosje vullen met Ďuwí kleuren uit het uitgebreide Arabesque assortiment. Dit is niet alleen kostenbesparend omdat u alleen aanschaft wat u nodig heeft, maar ook milieuvriendelijk vanwege de navulbare houders met magneetsysteem. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod van make-up producten.

 

Arabesque make-up is verkrijgbaar voor ieder huidtype en het volgt de actuele modetrends.

Kijk op www.cosmetic-gallery.nl/arabesque voor meer informatie

Schoonheidssalon LOTUS

Your beauty is our care