Wimperextensions

 

Wimperextensions zijn de afgelopen jaren steeds normaler geworden in het straatbeeld. Zie je iemand lopen met va-va-voom wimpers? Grote kans dat diegene wimperextensions heeft (of wimperserum gebruikt!). Wimperextensions zijn super handig en helemaal niet schadelijk voor je wimpers, ze worden er juist gezonder van!. In de ochtend ben je geen tijd meer kwijt aan het aanbrengen van mascara. Je hoeft enkel je wimpers door te borstelen en je bent good to go.

Hoe werkt het?

 

Je eigen wimpers zijn de basis voor de extensions. Het is daarom ook afhankelijk van de lengte van je eigen wimpers en de conditie van je wimpers hoe lang je de wimperextensions kunt zetten. Het maakt dus niet uit of je korte of lange wimpers hebt, wimperextensions kan je altijd zetten.

 

De wimpers worden haartje voor haartje op je eigen wimpers gezet. Je eigen wimpers worden dus verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. Doordat elke wimper verlengd wordt merk je het niet als je wimpers verliest, want dat gaat ook gebeuren. Normaal verliezen we zo'n één tot twee wimpers per dag, of je nu wel of geen wimperextensions draagt. Je gaat dus wimpers verliezen wanneer je wimperextensions draagt, maar niet meer dan normaal. Doordat er op elke wimper een wimperextension is gezet ontstaan er nooit gaten in je wimpers. Wel merk je na ongeveer twee weken dat je wimpers minder vol zijn. Het is dan tijd om je wimpers weer bij te vullen.

In principe blijven de wimpers zo’n twee tot drie weken zitten. Dit verschilt per persoon en het kan best zijn dat ze de ene keer beter blijven zitten dan de andere keer. In de herfst verlies je meer haren omdat je dan over het algemeen ook meer haren verliest en je haren dunner worden.

 

Hoeveel kost het?

  • Een eerste set kost 41 euro.

  • Opvulling na 2 weken kost 25 euro.

  • Opvulling na 3 weken kost 30 euro.

 

Een behandeling duurt ongeveer 1 tot 1.5 uur.

Het opvullen duurt half uur tot 3 kwartier.

Schoonheidssalon LOTUS

Your beauty is our care